Vi tog en paus från filmningen under 2009 förutom översta "skönsången" av Manspattar. Nedan finns i övrigt klipp från -06, -07 och -08. Om någon tycker det är olustigt att det finns rörliga bilder uppe på dem på den här sidan så maila theluniac@hotmail.com så kommer de att raderas. Enjoy! (Varning för att flera filmer innehåller samma filmklipp).
En pråjsare samt Bombiboy/Ollatboy/Piratbotys
 
 
Bli jugend nu!
Superhiten "Pråjsarnas fel" från Visbypiraters "Gör riktigt dumma grejer" 2011
 
Ett klipp från Wisby Awards -10. Det finns ett antal, ni får kolla runt på Utube efter resten själva.
 
Visbypiraters musikvideo till 60/40
 
Smuts och Fyllepåsens nyktra första framträdande med "Vi vill va som Bombi - Sellout"
 
Loke på Wisby Awards -09
 
Inför medeltidsveckan -10 (del2)
 
Inför medeltidsveckan -10 (del1)
 
Sången som specialskrevs till priset "Årets Gåsagill" på Wisby Awards -09
 
Filmen med de nominerade till "Årets tuffaste gäng" på Wisby Awards -09
 
Liten nostalgitripp i höstmörkret
 
Tidigt under veckan då fansen till Satans Kadaver ännu inte lärt sig texten ordentligt. Detta var den sång som sjöngs mest frekvent under veckan men då i mer standard rockpunktempo. Nej, det låter inte bra! Medeltidsveckan -09.
 
Pråjsarna har kulturutbyte med Visbypiraterna samt Pråjsarna möter Farbror Fernet -08. (Kass ljud- och bildkvalité)
 
Påsarnas uppeppningsfilm inför medeltidsveckan -09.
 
Påsarnas utför kvällstid en lyft- och stämpelattack mot Pråjsarna, -08
 
Visby the movie -08. En återblick på veckan till tonerna av Lou Reed.
 
Medvind -08
 
Påsarnas första reklamfilm inför medeltidsveckan -08 till tonerna av mästarna av hårdrock, At the gates.
 

Perfect Day med Lou Reed blev något av årets låt för oss Påsar. När vi var bakfulla på morgonen burkade vi sätta på den på stereon och ironiskt sjunga med att dagen var underbar. Den handlar egentligen om heroin om jag inte minns fel. Året är 2007.
- Den där filmen var ju som att bjuda en återhämtande alkoholist på krogrunda för fan! Helt livsfarlig. jag vill åka tillbaka på en gång när jag såg den. - Tuppen
Pråjsiska badet 2007. Jag har försökt välja ut klipp som inte visar för "mycket" av någon badare. Om någon känner sig stött så hör av er så plockar jag ner den direkt och gör om den. (theluniac@hotmail.com).

Finns på Pråjsarnas sida

Erasmus av Smuts var inte på ön och fick en hälsning via ett videoklipp. Låten Manspattar av Satans Kadaver blev Månspattar för ett ögonblick. År 2006.


Ett bildspel med lyftfoton och annat. De flesta bilderna är från 2007 (finns även att se i fotoalbumet så klart men då utan den coola musiken).


Måste bara länka till denna "utomstående" film. Här är Demonen med Zabina som spelade på Pråjserplats en afton under medeltidsveckan.
Gycklargruppen Trix eldshow i Nordengravar 2007. En makalös föreställning! Kolla in de fyra nytillagda filmerna som är filmade från mycket nära håll! Den gamla ligger nu längst ner av de fem tagningarna.