Det var så mycket håll igång det här året att fotoproduktionen blev lidande. Ett par bilder har vid dock lyckats samla ihop, i första hand från Härolden och Gottepåsen. Som vanligt tas fler bilder emot tacksamt.

 


 

Kära Påsar! I år har Fyllepåsen mest sprungit omkring och filmat och har därför inte så många foton. Skicka gärna era bilder till mig på theluniac@hotmail.com eller ta kontakt så löser vi det på något annat vis. Som vanligt får ni klicka på bilden till vänster för att kliva in i fotoalbumet.

 Fotoalbumet kommer att fyllas på allt eftersom. Micke. Mats och Hannes står än så länge för fotograferandet. För närvarande finns cirka 40 bilder uppladdade.

 

 Medeltidsveckan 2006 är nog den mest dokumenterade veckan hittills. Hampä, Jaanet och Mika bjuder bakom bilden till vänster på de fotografier de knäppt. Hampä har även ett eget galleri (138 bilder) som jag rekommenderar er att besöka, här finner ni fler bilder på påsar, pråjsare och evenemang inne i staden. För tillfället finns cirka 40 bilder i detta galleri, fler kommer inom kort.


Visst rockade 2005! Här finner ni Surpåsens bilder. De flesta är från en liten kräftskiva en bit utanför Söderport. Ett hattcollage finns dessutom att åskåda samt en liten preussduva. De flesta korten är på Fyllepåsen, Såspåsen, Pöspåsen och Surpåsen.

 


Posepåsen har skickat över lite bilder från 2004. Har lite svårt att skriva något om det året eftersom jag inte var där. Men det sägs att folk hade skoj. Påsarna låg dessvärre på is.

2003 är givetvis ett viktigt år för oss Påsar. Vi bodde på Klockargränd även detta år och det var också här Påsarna bildades en torsdagseftermiddag. Här finns bland annat bilder från den årliga kräfskivan samt lite suddiga festbilder från Effes.

Posepåsen och Surpåsen har knäppt de flesta bilderna.


2002 är underligt nog det första året som vi har bilder ifrån. Vi har helt enkelt inte varit duktiga på att dokumentera medeltidsveckan i bilder.

Tio personer bodde på Klockargränd, cirka trettio meter från Adelsgatan. Att påstå att det var till ett ockerpris är ingen överdrift, tror vi betalade 12 000 kronor för en vecka. Påsen var i Visby men Påsiska förbundet existerade inte ännu. Det skulle dröja ytterligare ett år... Posepåsen och Fyllepåsen har tagit korten.