Den 21:a november kl. 18:30 rullas den röda mattan ut och Ni välkomnas in i salongerna på Underjorden i Göteborg. Hösten 2009 är premiäråret för Wisby Awards. En gala där vi prisar och hyllar medeltidsveckan och människorna som gör vecka 32 till den mest eftertraktade veckan av alla veckor, år efter år. Likt andra galor bjuds Ni på en show med musiker, spännande prisutdelningar och uppträdanden, presenterat av vår hemliga konferencier. Efter showen öppnas baren och dansgolvet och en sprakande fest fortsätter natten lång. Vi bjuder dessutom på en spelning med punkrockarna Satans Kadaver senare under kvällen!

Plats: Kulturhuset Underjorden, Brahegatan 2 i Göteborg (klicka här för karta)
Tid: 18:30 - 03:00 (Wisby Awards beräknas börja 19:30)
Dresscode: Klä upp er i något snyggt (fri tolkning), gärna överdrivet åt maskeradhållet!
Max antal deltagare: 150
Musikartister: Satans Kadaver, David Bergkvist aka Bogdan Gråfot från Gråfötterna och Loke aka Måns Klang
Bar: Det kommer att finnas öl, vin, rom och fernet till försäljning. Pris: 20 kronor. Mat finns inte till försäljning. Det kommer att bjudas på vin och snittar mm före och under galan.

Anmälan: Det går fortfarande bra att anmäla sig ända tills på fredag! Du räknas som anmäld när du har betalat in 200 kronor på kontonummer: 233-609-794-0. Clearingnr: 84525, alternativt betalar på plats men då vill veta att du kommer innan. Betalningsmottagare: Måns Svensson, Swedbank. Glöm inte att skriva ditt namn på överföringen! Givetvis går det bra att ta med respektive och vänner på festen, men glöm inte att anmäla dem med. Föranmäl dig via mail till theluniac@hotmail.com eller via facebookgruppen Wisby Awards -09. (Varenda krona kommer att gå till att göra festen så bra som möjligt, eventuellt överskott på barförsäljning kommer att spenderas på er i form av bakfyllelunch dagen efter.)